Implică-te

Direcționează 3,5% din impozitul pe venit

Facilitate fiscală gratuită pentru persoane fizice

Direcționează 20% din impozitul pe profit

Facilitate fiscală gratuită pentru companii

Devino partenerul nostru strategic

Credem cu tărie că schimbarea socială reală este mult mai tangibilă atunci când mediul ONG și mediul de business lucrează împreună, construind parteneriate solide și pe termen lung. Noi te putem ajuta să-ți consolidezi strategia de CSR, adăugând integrarea socială și profesională a tinerilor defavorizați din România ca direcție principală de implicare socială a companiei tale.

Dăruiește-ți ziua de naștere

De ziua ta, invită-ți prietenii să dăruiască o faptă bună, donând contravaloarea unui cadou către Asociația The Social Incubator și integrarea tinerilor defavorizați din România.

Fii voluntar(ă) în echipa noastră

Dacă îți dorești să contribui direct la transformarea vieții tinerilor defavorizați din România, te așteptăm să ne fii voluntar(ă)! Împreună vom găsi cea mai bună variantă de implicare.

Vino în echipa noastră

Suntem o echipă veselă, dinamică și profesionistă care, de peste 4 ani, transformă viețile unora dintre cei mai vulnerabili tineri din România, oferindu-le șansa la un viitor independent și demn. Pentru a reuși să creștem impactul pe care îl avem în comunitate, căutăm mereu colegi noi care să ne completeze și să rezoneze cu misiunea noastră, așa cum o facem și noi. Iar unul dintre ei s-ar putea să fii chiar tu!