Donează cu cardul

Donație lunară
Donație unică

30 lei
50 lei
100 lei
altă sumăTinerii care părăsesc sistemul de protecție a copilului au nevoie de sprijinul nostru mai mult ca oricând, și tu poți face o diferență în viața lor. Fiecare sumă contează și ne aduce mai aproape de obiectivul nostru de a le oferi șansele și resursele de care au nevoie pentru a-și construi un viitor sigur.

Anual, aproximativ 3000 de tineri se trezesc în fața unei realități înfricoșătoare atunci când ies din sistemul de protecție a copilului. Rămași singuri, fără niciun sprijin, acestor tineri le lipsește îndrumarea și se confruntă cu dificultatea tranziției către viața de adulți, fără sa aibă abilitățile necesare pentru a fi independenți si cu multe intrebări legate de viitorul lor profesional.

Odată ajunși la vârsta majoratului, se simt presați de nevoia de a lua decizii care vor influența întreaga lor viață. Pe lângă acoperirea nevoilor de bază, legate de locuință și asigurarea traiului zilnic, tinerii care părăsesc sistemul de protecție, se confruntă și cu alte probleme: se află in situații de risc de sărăcie, excludere socială, abandon scolar și trafic de persoane. Ei își pun zilnic întrebări precum:

Unde voi locui? Cum pot să mă descurc? Unde imi pot găsi un loc de muncă? 

Din 2014, susținem drumul tinerilor din medii vulnerabile către integrarea socio-profesională și suntem consecvenți misiunii noastre de a-i pregăti pentru viața pe cont propriu. Programele noastre au în vedere o strategie pentru un parcurs profesional care să le asigure independența pe termen lung.

Donația ta înseamnă creșterea șanselor de reușită pentru tineri. Împreună cu tine, creăm un mediu sigur pentru dezvoltarea lor și le oferim șansa către o viață independentă. În cei 9 ani de activitate, 35,000 de tineri, din 30 de județe au beneficiat de serviciile oferite de noi, prin intermediul celor 50 de proiecte inițiate.

Credem cu tărie că schimbarea reală și durabilă vine prin sprijinul individual, pe termen lung.

Alătură-te arhitecților de fapte bune și asigură un viitor mai bun pentru tinerii care provin din medii vulnerabile!