DONEAZĂ cu CARDUL

DONEAZĂ prin SMS

DONEAZĂ 3,5%

Donează 20%

Donează timp

Noi

Rescriem poveștile tinerilor din medii vulnerabile prin fapte bune. Echipa noastră cuprinde mulți experți în domenii de activitate diverse, cu experiență solidă în crearea de contexte de învățare pentru tineri.

Suntem psihologi, consilieri vocaționali, asistenți sociali, traineri, profesioniști din diverse domenii de activitate și încercăm să schimbăm în bine tinerii din comunitățile vulnerabile. Oferim sprijin tinerilor în călătoria lor spre autocunoaștere și descoperirea vocației. Dacă de multe ori ți-ai spus Vreau să ajut, acum chiar e timpul să o faci.

Fii și tu un arhitect al faptelor bune

Pandemia a schimbat mult lumea în care trăim, însă noi am încercat și am reușit să ne adaptăm noilor realități. Proiectele noastre sunt cartea de vizită pentru o lume mai bună.

Contribuie și tu la rescrierea poveștilor tinerilor din medii vulnerabile alături de noi, organizația non-profit The Social Incubator.

Redirecționează până la 3,5 % 

Redirecționează până la 3,5 % din impozitul pe venitul obținut în anul precedent, pe o perioadă de cel mult 2 ani, către programele și proiectele Asociației The Social Incubator.

Compania ta produce schimbarea în bine

Căutăm parteneri în construirea unui viitor mai bun pentru tinerii din medii vulnerabile și în rândul companiilor. Fii motor al schimbării, arată-le colegilor tăi ce înseamnă responsabilitatea socială și implică-i în acțiuni caritabile.
Credem că schimbarea socială reală este mult mai tangibilă atunci când mediul ONG și mediul de business lucrează împreună, construind parteneriate solide și de lungă durată.
Te putem ajuta să-ți consolidezi strategia de CSR, adăugând integrarea socială și profesională a tinerilor din medii vulnerabile din România ca direcție principală a companiei tale.

Donează timp

Te întrebi probabil cum te poți implica și cum stă treaba cu fundațiile caritabile. Să le luăm pe rând. Poți dona cu cardul bancar o sumă lunară sau poți folosi transferul bancar.
Fie că donezi prin redirecționarea impozitului pe venit sau că te implici print-o donație lunară recurentă, fapta ta bună va conta de fiecare dată. Poți fi partenerul nostru de fapte bune și printr-una din următoarele variante:

Și tu poți fi un erou în comunitate. Dacă ți-ai spus de multe ori Vreau să ajut, acum e timpul să treci la fapte! Cheia e la tine, alegerea îți aparține!

Atunci când se apropie teza sau chiar examenul de BAC și simți că nu ești destul de pregătit, ajutorul unui meditator este întotdeauna bine-venit.
Mai ales dacă ești din sistemul de protecție și continuarea studiilor îți asigură locul în cămin și după 18 ani.

Suntem diferiți și nevoile noastre sunt diferite. De cele mai multe ori, poate nici nu știm să le exprimăm exact.
Pentru tineri sunt importante discuțiile libere, față în față, în care un specialist de integrare îl ajută să își identifice nevoile.

Ai fost vreodată în situația în care să nu știi pe ce drum să o apuci? Ai avut pe cineva aproape care să te ajute măcar cu un sfat?