Statements

SERVICIILE NOASTRE

Atelier de croitorie specializat în reparații și retușuri

La RetușArt iubim să te ajutăm să-ți redescoperi vechile articole din garderobă cu ajutorul serviciilor de retuș și modificări. Poți apela cu încredere la noi pentru o gamă diversă de articole, de la costume și rochii elegante, la piese de designer, haine casual sau office și chiar articole de casă precum huse de canapele, draperii și lenjerii.

De la cele mai simple reparații până la proiecte de restyling mai complexe croitorii nostri vor transforma articolele vechi sau cu defecte în noi produse de care te poți bucura în continuare.

Programări –  Pentru a oferi atenție fiecărui client și pentru a evita suprapunerile, vizitele la RetușArt se fac pe baza de programare.Contactează-ne telefonic sau pe email și stabilim împreună când ne vedem la atelier.

De ce să apelezi la RetușArt? Pentru că fondurile noastre susțin programul #tinerideviitor Astfel, rezolvi o problemă și faci și o faptă bună!

Alege să modifici, să repari sau să reinventezi piesele vestimentare și vei descoperi în propriul șifonier un adevărat cufăr de inspirație pentru noi ținute.

PRODUSELE NOASTRE

Accesorii și idei de cadouri unicat!

Pe lângă serviciile de retuș, la noi poți găsi multe accesorii și idei de cadouri! Majoritatea produselor sunt unicat, fiind realizate din materialele rămase după modificarea hainelor sau bucăți donate, rămase din baloți de textile, evitând astfel să ajungă deșeuri.

Catalogul nostru include borsete, portfarduri, genți, huse de tabletă, accesorii de par, decorațiuni de Crăciun, mărțișoare colorate și multe altele.

Nu uita că fiecare achiziție reprezintă o faptă bună, o parte din fondurile noastre fiind direcționate către susținerea tinerilor ce ies din centrele de plasament, oferindu-le o șansă în plus la educație și găsirea unui loc de muncă.

DESPRE NOI

De ce să apelezi la RetușArt?

RetusArt este o inițiativă socială a asociației The Social Incubator cu o misiune importantă: susținerea tinerilor din medii vulnerabile în lupta lor pentru a-și asigura independența.

Apelând la serviciile noastre de retuș, pe lângă rezolvarea unei nevoi personale, faci și o faptă bună.

RetușArt susține programul #tinerideviitor care oferă:

  •       cursuri gratuite de retusier-croitor
  •       ședințe de consiliere psihologică și vocațională,
  •       ateliere de dezvoltare personală
  •       sesiuni de mentorat
  •       sprijin în continuarea studiilor
  •       găsirea unui loc de muncă stabil.

Sunt multe de făcut și avem nevoie și de tine! Vino la RetușArt să rescriem povestea hainelor tale și ajută sute de tineri să primească în continuare sprijin în lupta lor pentru un viitor mai bun!

Contact

Contactează-ne înainte pentru o programare și vino să rescriem povestea hainelor tale!

ALECSANDRA ECARD
Coordonator Proiect

alecsandra.ecard@asociatiasocialincubator.org

0754 223 769

Str. Suvenir nr. 9, sector 2, București

Program: Lu-Ma 09:30-18:00 Mi-Vin 9:00-17:30, doar cu programare în prealabil.

Urmărește-ne și pe instagram