Evenimente

Fotbal pentru schimbare

Scurta descriere: Un mini campionat de fotbal caritabil dedicat companiilor – pentru susținerea cauzei tinerilor defavorizați cu vârste cuprinse între 16 – 26 de ani în procesul lor de integrare socio – profesională, la nivel național, printr-o serie de intervenții personalizate, cu scopul de a le oferi soluții integrate care să le asigure independența pe termen lung.
9 echipe ce au purtat pe tricou numele: Arval, Catinvest, HappyTour, Kuehne+Nagel, LeasePlan, Systematic Development Center alături de CEO Clubs International Europe, Discovery România și Asociația The Social Incubator au adus pe teren valori precum integritate, perseverență, ambiție și fair play.

Tenis pentru fapte bune

Prima ediție a turneului ”Tenis pentru Fapte Bune” a avut ca scop implicarea comunității în viețile tinerilor instituționalizați prin strângerea de fonduri pentru sprijinirea integrării socio-profesionale a acestora.
Turneul a fost dedicat jucătorilor de tenis amatori ce și-au dorit să contribuie la schimbarea socială susţinând cauza tinerilor care părăsesc sistemul de protecție a copilului și au nevoie de îndurmare pentru a-și descoperi vocația și găsi drumul în viață.