Descriere

Platforma online de reconversie profesională www.lucrezdinnou.ro  este menită să-i ajute pe cei care și-au pierdut locul de muncă în contextul dificil creat de pandemia de Covid-19.

Aceasta oferă resurse educaționale pentru reorientarea în carieră și afișează utilizatorilor opțiuni de job-uri disponibile pe marile platforme, atât în sectorul public, cât și în cel privat.

Lansare

” Schimbările sunt dificile pentru fiecare dintre noi și e cu atât mai greu când schimbarea se produce într-o activitate de zi cu zi care ajunge să ne definească. Să te afli brusc în situația de a o lua de la zero din punct de vedere profesional poate crea un blocaj, mai ales în contextul în care ne aflăm acum. Prin această platformă noi încercăm să le arătăm celor aflați în această situație că au un rezervor de adaptabilitate de care poate nu sunt conștienți. Îi ajutăm să descopere cum pot să-și schimbe drumul în carieră și în plus, le punem la dispoziție un instrument prin care să identifice acele noi slujbe care li se potrivesc.”   a declarat Adriana Preda, Director Executiv Asociația The Social Incubator.

Comunicatul de presă integral aici

PARTENER

Proiect finanțat de Coca-Cola HBC România.