Joc în dar

Donează jucării, jocuri & electronice și fii eroul de poveste al
copiilor și tinerilor din centrele de plasament în perioada de izolare.

Cel mai bun loc pentru un copil este în familie. Cu toate astea, în România există peste 50.000 de copii și tineri în sistemul de protecție specială, dintre care aproape 17.000 în centre rezidențiale (centre de plasament).

Acum, poate mai mult ca niciodată, acești copii și tineri simt lipsa părinților și familiei, a unor oameni care să le fie aproape, să-i ajute să depășească cu bine perioada de izolare și să simtă că cineva se gândește la ei. Nu mai merg la școală, nu au voie să se vadă cu prietenii, multora le lipsește motivația și imboldul de a se implica în activități educative și hobby-uri.

Adu joaca în viața lor!

Campanie desfășurată în perioada 7-17 aprilie 2020

Dacă ai în casă:

• jucării;
  • board games;
  • console de gaming;
  • echipamente electronice (laptop, calculatoare, tablete etc.);
  • articole arts & crafts (forme și figurine de pictat și decorat, acuarele, plastilină, adezivi și lipiciuri, hârtie creponată și carton, accesorii pentru pictură etc);
  • jocuri pentru outdoor (mingi fotbal, mingi și coș baschet, fileu,rachete și mingi tenis,frisbee etc.).

în stare bună și funcționale, pe care nu le folosești, poți să ni le trimiți prin curier (găsești centrele de colectare mai jos), iar noi ne vom asigura că ajung într-un centru rezidențial, cât mai aproape de tine.

Notă: campania implică doar donații sub formă de jucării, jocuri și echipamente electronice, nu donații în bani. Cei care doresc să achiziționeze produse noi acestea pot fi livrate direct la centrele de colectare.

cENTRE COLECTARE

Trimite coletul la cel mai apropiat centru de colectare

București/Ilfov
Ștefan Coman
Telefon: 0740221806
E-mail: stefan@arfo.ro
Adresa: Intrarea Elefterie nr. 8-10, comuna Vidra, jud. Ilfov

Vaslui
Beatrice Vlad
Telefon: 0726688984
E-mail: vladb2007@yahoo.com
Adresa: Șoseaua Națională Vaslui-Iași, nr.1, Vaslui, jud. Vaslui

Drobeta Turnu Severin:
Radu Claudiu Vereș
Telefon: 0755081082
E-mail:veresclaudiuradu@yahoo.com
Adresa: Str. Independenței, nr. 41C, Drobeta Turnu Severin, județ Mehedinți

Cum au ajuns produsele la beneficiari

Am luat toate măsurile necesare de prevenire răspândire COVID-19

Pe baza nevoilor exprimate și a numărului de copii și tineri din Direcțiile Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC), voluntarii noștri au distribuit toate produsele donate ulterior depozitării și dezinfectării lor în conformitate cu normele și prevederile în vigoare pentru prevenirea răspândirii COVID-19:

• 38 cutii cu jocuri și jucării;
  • 25 centre de plasament;
  • 11 județe din România

Poți să ne contactezi dacă ai nevoie de informații și detalii suplimentare:

Mădălina Condrea
E-mail: madalina.condrea@asociatiasocialincubator.org
Telefon: 0731305245

CAMPANIE DERULATĂ DE…

Asociația The Social Incubator a fost înființată în aprilie 2014 pentru a determina o schimbare reală și sustenabilă în viețile tinerilor vulnerabili din România (cu precădere cei care au părăsit – sau urmează să părăsească – sistemul de protecție a copilului, cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani), oferind soluții sociale inovatoare pentru acești tineri. Abordarea este una personalizată, de tip 1-1 fiind axată pe patru direcții de acțiune: (1) Dezvoltare personală, (2) Educație, (3) Integrare pe piața muncii și (4) Obiective punctuale (sănătate, spații locative, inițiative de antreprenoriat etc.) care le oferă tinerilor un pachet complex de aptitudini ce le facilitează tranziția către viața adultă și asigurarea independenței.

Detalii găsești aici: https://asociatiasocialincubator.org

Alianța România fără Orfani (ARFO)
unește organizații nonguvernamentale, biserici, firme, persoane publice și private având un singur scop: fiecare copil să beneficieze de dragostea, susținerea și siguranța apartenenței la o familie.

Militează pentru dreptate și ajutarea oamenilor să dobândească înțelegerea și priceperea necesare pentru a avea grijă de orfani. Mai mult decât să creeze un program, ARFO își propune să mobilizeze întreaga societate înspre manifestarea grijii față de copiii aflați în dificultate.

Detalii găsești aici: www.romaniafaraorfani.ro

CAMPANIE SUSȚINUTĂ DE…

Mulțumim pentru că aduceți zâmbete pe chipurile copiilor și tinerilor

Galerie Foto