Curs GRATUIT Frizerie

oferit GRATUIT prin proiectul „ACUM – Alegem Cariere și Urmăm
Meserii”, finanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, în
parteneriat cu Asociația pentru Dezvoltare Organizațională

Curs frizerie

Ai observat vreodată cât de des bărbații apelează la serviciile unui frizer? Studiile arată că 75% dintre ei vizitează un salon de înfrumusețare cel puțin o dată pe lună, iar frizeria se dovedește a fi serviciul cel mai solicitat. Acum, ai șansa să te specializezi în acest domeniu și să te bucuri de o carieră plină de oportunități, prin intermediul cursului nostru de FRIZER GRATUIT.

După absolvirea cursului, vei obține calificarea de frizer și vei putea lucra într-un salon de înfrumusețare sau chiar să-ți deschizi propriul salon. De asemenea, poți alege să practici meseria în regim part-time, oferindu-ți flexibilitatea de care ai nevoie.

Nu lăsa această oportunitate să îți scape! Înscrie-te acum la cursul nostru gratuit de Frizerie și pregătește te să transformi pasiunea ta într-o carieră de succes. Află mai multe detalii despre program și începe să construiești viitorul tău strălucit în domeniul frizeriei!

Curs frizerie

Dacă ești din judetele Alba, Mureș, Sibiu, Brașov, Covasna sau Harghita, ai între 16 și 29 de ani, nu urmezi in prezentnicio formă de învățământ și nu ai un loc de muncă poți să te înscrii la programul „ACUM – Alegem Cariere și Urmăm Meserii” și să profiți de această oportunitate de formare profesională gratuită

Prin intermediul proiectului ACUM – ALEGEM CARIERE SI URMAM MESERII ai acces la acest curs în mod GRATUIT. În urma absolvirii cursului vei avea calificarea de frizer și te vei putea angaja într-un salon sau poți practica meseria chiar în regim part-time.
Ce vei învăța:

 • Cunoașterea trusei de lucru și a ustensilelor folosite
 • Cunoașterea tipurilor de produse utilizate
 • Tehnici de frizerie clasice și modern
 • Tehnici speciale
 • Tunsoarea din foarfecă
 • Șamponat, spălat și masaj capilar
 • Managementul unui salon de frizerie
 • Comunicarea cu clientul
 • Tehnici de bază
 • Modalități de personalizare a tunsorii în funcție de trăsăturile faciale și textura firului de păr

Nr de locuri: 40 persoane
Durata: 360 ore/curs (120 teorie, 240 practică)

Dacă ai îndemânare la tuns, dar vrei să și afli bazele teoretice pentru a deveni un adevărat profesionist în domeniu, atunci ne poți contacta pentru a-ți oferi mai multe detalii despre cursul de Frizer pe care îl organizăm gratuit.

Inscrie-te


  Participarea la cursurile gratuite de formare profesională din cadrul proiectului ACUM – Alegem Cariere și UrmămMeserii, cofinanțat din Fondul Social European, vine cu numeroase beneficii si avantaje pentru tine.

  Beneficii cursuri de formare profesională

  • Vei dezvolta abilitățile și competențele necesare pentru a fi competitiv pe piața muncii și pentru a-ți construi o carieră de succes;
  • Vei fi recunoscut ca specialist într-un domeniu de interes și vei fi în măsură să accesezi oportunități de angajare mai bune, cu salarii mai mari și perspective de creștere a carierei;
  • Vei putea să-ți crești veniturile prin obținerea unui loc de muncă bine plătit într-un domeniu care îți place și în care ai abilități;
  • Vei valida calificările prin primirea de certificări oficiale și vei fi astfel mai atractiv pe piața muncii;
  • Vei putea să îți îndeplinești visul de a lucra într un domeniu care îți place și să ai o ucarieră de succes

  Avantaje cursuri de formare profesională

  • Cursurile sunt GRATUITE, deci nu vei fi nevoit să investești financiar în formarea ta profesională;
  • Diploma de acreditare eliberată de ANC (Autoritatea Națională de Calificări) îți va recunoaște competențele dobândite în urma absolvirii cursurilor;
  • Cursurile sunt predate de către profesioniști cu experiență, ceea ce îți va oferi cunoștințe și abilități practice, specifice domeniilor de formare, dar și informații actualizate despre piața muncii;
  • La finalul cursului, vei primi o subvenție în bani, în funcție de numărul de ore de curs, ceea ce poate reprezenta o resursă importantă în demararea unei cariere de succes;

  La finalul cursului, echipa noastră va identificaangajatori interesați de personal și îți vom prezenta pozițiiledeschise, în scopul ocupării acestora. Astfel, vei avea șansa săîți găsești un loc de muncă imediat după finalizarea cursurilor.

  Înscrierea este simplă, iar la finalul cursului îți vei primi o diplomă de acreditare eliberată de ANC și vei fi ajutat să găsești un loc de muncă într-un domeniu care îți place și în care ai abilități.

  Pentru a te înscrie sau pentru a afla mai multe detalii, contactează-ne la numărul de telefon 0784.467.671 sau completează formularul de mai jos și noi te vom suna înapoi cu toate informațiile necesare.

  LASA-NE UN MESAJ SI TE VOM CONTACTA
  PENTRU TOATE INFORMATIILE DESPRE
  CURSURILE GRATUITE.


   Proiectul „ACUM – Alegem Cariere și Urmăm Meserii” estefinanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 și face parte din Axa Prioritară 1: Inițiativa „Locuri de muncăpentru tineri”, cu contractul POCU/991/1/3/154318 și are ca obiectiv creșterea ocupării și îmbunătățirea nivelului de competențe al tinerilor NEETs șomeri cu vârsta între 16-29 ani. De asemenea, programul de mediere pe piața muncii vaajuta la integrarea pe piața muncii a celor 380 de persoane din grupul țintă.

   Comunicatul de presă îl găsiți integral aici.

   PARTENER

   Proiect realizat în parteneriat cu Asociația pentru DezvoltareOrganizațională., Inovare și Sustenabilitate Conținutul acestui material nu reflectă în mod necesar pozițiaoficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.