Proiecte finalizate

Viața mea prin ochii tăi

Proiect coordonat în perioada august-noiembrie 2017, în cadrul căruia tineri din București care cresc sau au crescut în sistemul de protecție a copilului au participat la un program intensiv de fotografie livrat de o echipă de 6 fotografi profesioniști, membri ai Asociației Fotografilor de Concerte – #FIND_US.

Poți și meriți mai mult respect

Proiect desfășurat în perioada septembrie-noiembrie 2017, în cadrul căruia fete și tinere femei din București, majoritatea provenind din medii defavorizate, au participat la sesiuni dedicate feminității și femeilor puternice care abordează cele trei elemente definitorii pentru o femeie împlinită: respect, independență, iubire.

Afacerea TA incepe Aici

Proiect de educație antreprenorială dedicat tinerilor proveniți din medii defavorizate, implementat în vederea creșterii nivelului acestora de angajabilitate prin inițiative de dezvoltare personală și profesională axat pe: consiliere vocațională, educație non-formală și mentorat, cu  focus pe susținerea tinerilor în procesul de formare antreprenorială.

Impreuna pentru succesul tinerilor defavorizati

Proiect dedicat susținerii tinerilor instituționalizați ce a presupus o gamă de intervenții personalizate menite să-i îndrume nu numai către un loc de muncă, ci și către un parcurs profesional care să le asigure independența pe termen lung. Implementat în zonele București, Ilfov și Prahova.

Aproape Adult

Proiectul ”Aproape Adult” își propune să crească șansele de integrare socială și profesională a 90 tinerilor instituționalizați, cu vârste intre 18 si 26 de ani din județele Prahova, Argeș și Dâmbovița, printr-un printr-un program complex de formare.

Banometru

Program de educație financiară gratuit și flexibil care contribuie la conștientizarea importantei educației financiare în viața fiecărei persoanei.