Evenimente

 

Chiar dacă pandemia ne-a făcut pe toți mai prudenți și mai puțin sociabili, evenimentele sunt cele care ne readuc sentimentul că facem parte dintr-o comunitate. Tot față-n față adunăm oameni care doresc o schimbare reală pentru tinerii din medii vulnerabile.

Aceștia primesc o șansă în plus la educație și acces la locuri de muncă prin sumele donate laevenimentele sportive pe care le organizăm. Mișcarea, buna dispoziție și faptul de a fi împreună ne ajută să contribuim în mod real la schimbarea în bine a vieților tinerilor.

Când sportul și faptele bune se întâlnesc, se întâmplă mici miracole la care contribuim cu toții. Sportul ne învață că totul este posibil atunci când există dorință, muncă, perseverență, comunicare și mai ales disciplină.

tenis pentru fapte bune

Tenis pentru Fapte Bune

E un proiect multianual, pe care îl derulăm împreună cu complexul sportiv Pescariu Sports & Spa. Evenimentul a avut loc până acum în 2019 și în 2021, iar ecourile sale sunt cu adevărat încurajatoare. Obiectivul nostru în cadrul turneului de tenis demonstrativ îl reprezintă implicarea comunității în viețile tinerilor și strângerea de fonduri pentru sprijinirea acestora.

La ediția din 2021 a turneului caritabil „Tenis pentru Fapte Bune” am făcut echipă în demersul nostru cu sportivi din elita României. Campioni olimpici, foști internaționali, jurnaliști sportivi și chiar jucători și jucătoare de top încă în activitate s-au implicat activ la „Tenis pentru Fapte Bune”, dar și în promovarea turneului.

Monica Roșu, Gabriela Ruse, Mihaela Buzărnescu, Alexandra Cadanțu, Vasile Maftei, Virgil Stănescu, Elisabeta Lipă, George Cosac și Cristian Mândru au fost alături de noi într-un weekend însorit și plin de tenis.

Peste 3.500 de tineri părăsesc anual sistemul de protecție a statului, iar mulți dintre ei devin victime ale traficului de persoane sau de droguri și rămân fără locuință. Doar 1 din 40 reușește să se angajeze cu forme legale.

fotbal pentru schimbare

Fotbal pentru Schimbare

Ți-e dor de fotbalul pe sintetic de dinainte de pandemie? Și nouă! De aceea, ne amintim cu plăcere de evenimentul „Fotbal pentru Schimbare”, pe care l-am organizat în 2019. „Fotbal pentru Schimbare” a reprezentat un mini-campionat de fotbal caritabil dedicat companiilor. Spiritul de echipă nu se construiește doar la birou, ci și pe terenul sintetic, într-o formula de joc 4+1.

Prin „Fotbal pentru Schimbare” ne-am propus să susținem cauza tinerilor din medii vulnerabile, cu vârste cuprinse între 16 – 26 de ani, în procesul lor de integrare socio – profesională la nivel național. Acest lucru a fost posibil printr-o serie de intervenții personalizate, care să lucreze în favoarea beneficiarilor pentru independența pe termen lung.

Evenimentul din 2019 a fost organizat de Eurosport, în parteneriat cu CEO Clubs International, Next Gen Leaders Hub, Sports Hub România, cu sprijinul Schoenherr România, Coca Cola HBC România, Nespresso, Systematic.