Tip job: Full-Time

Locație: București

Suntem o echipă veselă, dinamică și profesionistă care, de peste 9 ani, transformă viețile persoanelor vulnerabile din România, oferindu-le șansa la un viitor independent și demn. Pentru a reuși să creștem impactul pe care îl avem în comunitate, căutăm un ASISTENT DE PROIECT care să ne completeze și să rezoneze cu misiunea noastră, așa cum o facem și noi.

Dacă ești o persoană cu experiență relevantă în sarcini administrative și de secretariat, orientată către rezultate, motivată, proactivă, flexibilă și dinamică, atunci ești candidatul pe care îl căutăm! Avem nevoie de cineva care să pună calitatea și acuratețea pe primul loc, cu cunoștințe avansate în Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint) și capabil să lucreze în echipă și să creeze relații solide de lucru. Abilitățile tale de prioritizare, comunicare (scrisă și orală), precum și capacitatea de a lucra sub presiune și organizat sunt esențiale. De asemnea, cunoașterea limbii engleze reprezintă un avantaj.

 

ACTIVITĂȚI:

*Vei oferi suport administrativ echipelor de proiect prin coordonarea fluxului documentelor pentru proiecte (primirea, înregistrarea și arhivarea) și servicii de tehnoredactare.

*Asiguri asistență în pregătirea deplasărilor, întâlnirilor și organizarea evenimentelor.

*Colaborezi cu managerii de proiect în activitățile specifice.

*Te implici activ în ședințele de lucru ale echipelor și la toate evenimentele proiectului, asigurând pregătirea adecvată a acestora.

*Participi la organizarea achizițiilor din cadrul proiectelor și asiguri protocolul.

*Întocmești actele adiționale, notificările și adresele de corespondență în cadrul proiectelor.

*Ești responsabil cu logistica proiectelor, asigurând suport în organizarea resurselor umane și materiale.

*Te ocupi de multiplicarea de materiale, de preluarea și transmiterea de mesaje sau informații persoanelor implicate în proiecte (echipă, beneficiari, parteneri).

 

Îți dorești să ni te alături? Atunci trimite-ne CV-ul tău la adresa de e-mail recrutare@asociatiasocialincubator.org până la data de 10.10.2023 și hai să ne cunoaștem!

 

DESCRIEREA COMPANIEI

Asociația The Social Incubator este o organizație nonguvernamentală, nonprofit înființată in 2014 pentru a veni in sprijinul tinerilor din medii defavorizate din România prin intervenții sociale directe, pragmatice și creative.

Oferim sprijin pentru integrarea socio-profesională a tinerilor instituționalizați: cursuri gratuite de pregătire profesională și stagii de practică, sprijin pentru găsirea unui loc de muncă legal, a unei locuințe subvenționate etc. De asemenea, dezvoltăm concepte și lansăm proiecte sociale care să faciliteze angajarea persoanelor din medii defavorizate.

În 9 ani de existență, impactul The Social Incubator constă în 50 de proiecte implementate în peste 30 de județe, 35.000 de tineri participanți la activitățile de dezvoltare personală și profesională organizate și 2036 tineri sprijiniți pe termen lung la nivel național.