3,5% din impozitul pe venit

 

Uneori nu te costă nimic să schimbi o viață

Formularul 230

 (salarii, pensii, activități independente, drepturi de proprietate intelectuală, venituri din cedarea folosinței bunurilor)

– detalii găsești în rubrica Instrucțiuni completare formular

Ce este

O facilitate fiscală simplă și complet gratuită care îți permite să redirecționezi până la 3,5 % din impozitul pe venitul obținut în anul precedent, pe o perioadă de cel mult 2 ani, cu posibilitatea reînnoirii după perioada expirării către programele și proiectele Asociației The Social Incubator.

Cum funcționează

Mecanismul este foarte simplu și presupune completarea unui formular prin care îți exprimi intenția de a redirecționa până la 3,5 % din impozitul pe venit către o cauză în care crezi, în loc de bugetul de stat. În lipsa acestui formular, statul primește automat suma aferentă.

Ce pași trebuie să urmezi

  • Descarcă formularul din partea de jos a pagini sau completează-l online aici
  • Completează formularul descărcat cu datele tale (ale noastre sunt deja completate)
  • Trimite formularul completat  la adresa: Str. Suvenir nr. 9, sector 2, București, cod poștal 020741 (nu mai târziu de 20 mai pentru a avea timp să le depunem în limita legală prevăzută) sau scanat la comunicare@asociatiasocialincubator.org
  • Pentru detalii o poți suna pe colega noastră Andrea – 0740.406.031

Poți să folosești serviciul online ANAF, Spațiul Privat Virtual, disponibil aici

Dacă preferi să depui formularul personal, o poți face direct la Administrația Financiară (ANAF) de care aparții, la ghișeu sau prin poștă (cu confirmare de primire) până la data de 25 mai 2021. Adresele tuturor direcțiilor ANAF din țară le găsești aici.

Instrucțiunile privind completarea FORMULARULUI 230 sunt disponibile aici