Tip job: Full-Time

Locație: București

Suntem o echipă veselă, dinamică și profesionistă care, de peste 9 ani, transformă viețile persoanelor vulnerabile din România, oferindu-le șansa la un viitor independent și demn. Pentru a reuși să creștem impactul pe care îl avem în comunitate, căutăm un COORDONATOR DE PROIECT care să ne completeze și să rezoneze cu misiunea noastră, așa cum o facem și noi.

Dacă ai minim 3 ani de experiență în activități similare și ești pasionat(ă) de coordonarea proiectelor, atunci ești persoana potrivită pentru această poziție. Studiile în domeniul relevant reprezintă un avantaj, iar cunoștințele solide de limba engleză (scris/vorbit) sunt esențiale. Trebuie să știi să lucrezi în Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint) și să ai abilități excelente de planificare, prioritizare și organizare. Motivația, atitudinea proactivă, adaptabilitatea la diverse contexte și activități, precum și creativitatea și flexibilitatea în rezolvarea problemelor sunt aspecte importante. Capacitatea ta de previziune, analiză, sinteză și abilitățile excelente de comunicare interpersonală, persuasiune și negociere sunt esențiale. Trebuie să fii orientat(ă) către găsirea soluțiilor și să ai foarte bune abilități de coordonare.

 

ACTIVITĂȚI:

*Vei coordona eficient toate activitățile proiectului pentru a atinge obiectivele stabilite la cele mai înalte standarde de calitate.

*Vei organiza și superviza proiectul în toate etapele sale: inițierea, planificarea, monitorizarea, evaluarea impactului și închiderea proiectului.

*Asiguri comunicarea cu partenerii din cadrul proiectului și respectați obligațiile contractuale care decurg din acordurile de parteneriat.

*Vei administra bugetul proiectului în conformitate cu procedurile interne și condițiile finanțatorului.

*Stabilești relații de colaborare pe termen lung cu partenerii, clienții, beneficiarii și finanțatorii proiectului.

*Asiguri derularea proiectului în indicatorii stabiliți și identificați, analizați și monitorizați riscurile.

*Organizezi achizițiile în cadrul proiectului, selectați și contractați furnizorii.

*Realizezi planuri detaliate de lucru și monitorizați implementarea acestora. (echipă, beneficiari, parteneri).

 

Îți dorești să ni te alături? Atunci trimite-ne CV-ul tău la adresa de e-mail recrutare@asociatiasocialincubator.org până la data de 10.10.2023 și hai să ne cunoaștem!

 

DESCRIEREA COMPANIEI

Asociația The Social Incubator este o organizație nonguvernamentală, nonprofit înființată in 2014 pentru a veni in sprijinul tinerilor din medii defavorizate din România prin intervenții sociale directe, pragmatice și creative.

Oferim sprijin pentru integrarea socio-profesională a tinerilor instituționalizați: cursuri gratuite de pregătire profesională și stagii de practică, sprijin pentru găsirea unui loc de muncă legal, a unei locuințe subvenționate etc. De asemenea, dezvoltăm concepte și lansăm proiecte sociale care să faciliteze angajarea persoanelor din medii defavorizate.

În 9 ani de existență, impactul The Social Incubator constă în 50 de proiecte implementate în peste 30 de județe, 35.000 de tineri participanți la activitățile de dezvoltare personală și profesională organizate și 2036 tineri sprijiniți pe termen lung la nivel național.