Cum poți licita?

1. Alege produsul dorit din albumul ART2WEAR FOR GOOD

2. Licitează suma pe care o dorești în dreptul pozei ca și Comment.

3. Câștigătorul licitației pentru fiecare produs va fi anunțat pe data de 25 decembrie, ora 23:00.

4. Suma licitata va fi plătită direct către Asociația The Social Incubator până pe data de 30 decembrie 2021.

Perioada de desfășurare: 13 – 25 decembrie 2021

O poveste în culori ART2WEAR pentru povestea lor!

Ei sunt Paul, Iulia, Iuliana, Larisa, Mihaela și Oli.

Tineri care acum sunt la școală sau lucrează pentru că la un moment dat am apărut în viețile lor și după ce le-am aflat poveștile, nu i-am abandonat. Ei, la fel ca cei peste 3500 de tineri care părăsesc anual sistemul de protecție a copilului, au nevoie în continuare de susținere, au povești de rescris și visuri de îndeplinit.
Am înțeles că pentru ei, pentru alți tineri asemenea lor, dar și pentru noi ca societate, un drum în viață, departe de traficul de persoane și de droguri sau de locuitul pe stradă, va fi întotdeauna o investiție cu sens.

Bună!
M-ai intrebat: „Cine ești și ce este art2wear?
Greu de răspuns, pentru că încă descopăr și eu! 🙂

Dar îți voi povesti despre un lucru nou și magic care mi s-a întâmplat.
În plan profesional, ultimii 15 ani au fost despre marketing, strategie de brand și comunicare; m-am ocupat de peste 15 branduri, în peste 20 de piețe – și toate aceste experiențe m-au ajutat să cresc ca om de business.
Acum un an, am descoperit că și joacă, pictura intuitivă. Am aflat că este ceva magic și eliberator în a pune culori pe pânză fără a te întreba „ce va ieși?”, în a fi martor la formele care se conturează, un infinit de povești, un infinit de posibilități. Am pictat pe pănzâ liber, fără o intenție anume și au iesit povești în culori – povești al căror fir epic nu era al meu, ci se năștea în ochii privitorilor; era trăirea lor, povestea lor!

Așa s-a născut un experiment: art2wear.
Cum ar fi dacă poveștile născute din pictura intuitivă, ar trăi cu tine, prin tine? Cum ar fi dacă le-ai putea purta? Cum ar fi dacă nu ai pune pe perete doar un tablou care îți place, ci un tablou care dă spațiului tău viață – care a fost făcut să fie acolo!

art2wear este spațiul destinat creatorilor și iubitorilor de artă, fashion, design, pentru a se întâlni și a trăi povești născute din culoare prin piese de vestimentație și design unice.

art2wear nu este doar artă, design, fashion aduse împreună.
art2wear este și despre a face bine.
art2wear își propune să susțină tinerii creatori de artă în a își urma visurile și, în parteneriat cu Asociația The Social Incubator, vrem să contribuim la generarea de resurse pentru tinerii care părăsesc sistemul de proțectie a copilului și care merită o șansă pentru a își atinge potențialul, pentru a își desena povestea lor!