Dragă ARHITECT DE FAPTE BUNE,

Suntem recunoscători pentru interesul tău în a-i sprijini pe tinerii din categoriile vulnerabile în această etapă de formare și dezvoltare din viața lor.

Activitățile de voluntariat vin în întâmpinarea nevoilor tinerilor cu care lucrăm, din toată țara.

Direcțiile de voluntariat pe care ți le propunem, sunt:

1. MENTORAT = mentorezi tineri aflați la început de drum prin scurte discuții despre domeniul profesional în care ai experiență. Tinerii sunt inspirați și motivați de experiențe personale, povești și sfaturi de viață.

2. MEDITAȚII = oferi meditații la materiile la care tinerii au nevoie de sprijin. În plus, sprijinul moral îi va ajuta enorm să își finalizeze studiile și să capete încredere în forțele proprii.

3. TRAINING = facilitezi ateliere pe diverse teme, de la dezvoltare personală, profesională, la hobby-uri și activități recreative. Vei contribui la dezvoltarea abilităților și pasiunilor tinerilor, oferindu-le un start mai bun în viața de adult.

4. EVENIMENTE caritabile sau sportive

Cine suntem? De 8 ani, susținem tinerii din medii vulnerabile să-și continue studiile, să se integreze în societate, să-și găsească loc de muncă sau o locuință.
Cei mai mulți tineri instituționalizați, care părăsesc sistemul de protecție la vârsta majoratului, sunt marginalizați în societate și ajung pe stradă sau devin victime ale traficului de persoane sau de droguri.
Cum te poți implica? Impactul nostru în societate este posibil, în mare parte, datorită comunității de parteneri și susținători, pe care am construit-o și continuăm să o construim în jurul nostru.

Te rugăm să ne lași câteva informații despre modalitatea în care vrei să sprijini tinerii din categoriile vulnerabile.
După completare, te contactăm curând pentru mai multe informații!

Îți mulțumim! 🙂
Echipa The Social Incubator

FORMULAR DE ÎNSCRIERE – FII VOLUNTAR!    Direcții de voluntariat în care vrei să te implici    Va informam ca Asociația The Social Incubator (ATSI) va prelucra datele dvs. cu caracter personal pe care ni le furnizați in mod direct sau rezulta din interacțiunea pe care o aveți cu ATSI sau prin intermediul programelor ATSI în scopul asigurării participării dvs., derulării acelor activități/programe și comunicării. Anumite date solicitate de ATSI sunt necesare tocmai pentru a asigura participarea dvs. la activitățile/programele ATSI. Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor de către ATSI sau drepturile de care beneficiați potrivit legii, vă încurajăm să citiți politica de confidențialitate - disponibilă aici https://asociatiasocialincubator.org/politica-gdpr/ . Vă rugăm să ne transmiteți acceptul dumneavoastră
    DANU