Atelier de croitorie specializat în reparații și retușuri

Meseria de croitor este încă de actualitate și ne face să nu uităm cât de important este contactul uman pentru fiecare dintre noi. Mersul la un atelier de croitorie pentru scurtarea unei perechi de pantaloni era un eveniment în sine acum ceva ani. Ne amintim cu plăcere și de ziua în care mergeam la croitor sau croitoreasă să ne ridicăm rochia la care lucrase câteva săptămâni bune. De ce nu am fi prieteni cu mediul și am apela la servicii croitorie, în loc să ne cumpărăm mereu haine noi? Ideea de croitorie pe loc ne poate salva de multe ori să evităm cheltuirea unor sume mari de bani.

Dar ce este RetușART, atelier retuș croitorie București?

RetușART este o întreprindere de economie socială care își propune să pregătească tineri vulnerabili pentru meseria de croitor-retușier. Beneficiarii trec prin școlarizare și ulterior sunt sprijiniți în găsirea unui loc de muncă în domeniul de reparație haine.

 

RetușART înseamnă servicii croitorie de foarte bună calitate, dar și multe fapte bună. Apelând la această întreprindere de economie socială schimbi viața tinerilor din mediile vulenrabile și susții economia circulară. Te invităm să ne vizitezi magazinul de croitorie

 

Profitul RetușART este direcționat către programele personalizate de integrare socio-profesională pe care echipa noastră le oferă tinerilor din medii vulnerabile. Aceste programe sunt:

 

  • Consiliere psihologică și vocațională;
  • Ateliere de dezvoltare personală;
  • Sesiuni de mentorat și tutorat; 
  • Sprijin în continuarea studiilor și în găsirea unui jobș

 

Arhitecții Faptelor Bune îți mulțumesc pentru încrederea pe care o ai în RetușART și te așteaptă să vezi și tu cum arată un magazin croitorie din București în 2022! Și pentru că știm că timpul tău e limitat, RetușART înseamnă și croitorie pe loc!

Preluarea cererile de retuș se face prin programare la numărul de telefon 0754 223 769 sau prin email la adresa alexandra.cirtog@asociatiasocialincubator.org

ȘTIAI CĂ?

Apelând la serviciile de retuș, pe lângă rezolvarea unei nevoi personale, faci și o faptă bună?

În întâmpinarea sărbătorilor de iarnă am pregătit o serie de produse atent lucrate pentru tine și cei dragi. 
Consultă Catalogul de Crăciun aici.

Poți să comanzi și măști de bumbac care fac de 2 x BINE?
Consultă catalogul aici

Cum?

Profitul atelierului este direcționat către programele personalizate de integrare socio-profesională (consiliere psihologică și vocațională, ateliere de dezvoltare personală, sesiuni de mentorat și tutorat, sprijin în continuarea studiilor, angajare etc.) pe care echipa Asociației The Social Incubator le oferă tinerilor din medii vulnerabile.

Îți mulțumim că faci parte din comunitatea noastră de Arhitecți de Fapte Bune!

Atelier de croitorie specializat în reparații și retușuri

DANA Alexandra Cîrtog
Coordonator Proiect

alexandra.cirtog@asociatiasocialincubator.org

0754 223 769

Str. Suvenir nr. 9, sector 2, București

Ecaterina Grigore
Croitor