Suntem o echipă dinamică și profesionistă care, de aproape 8 ani, transformă viețile unora dintre cei mai vulnerabili tineri din România, oferindu-le șansa la un viitor independent și demn. Pentru a reuși să creștem impactul pe care îl avem în comunitate, căutăm un PSIHOLOG care să ne completeze și să rezoneze cu misiunea noastră, așa cum o facem și noi.

CANDIDATUL IDEAL

• Absolvent al Facultății de Psihologie
      • Psihoterapeut / psiholog clinician în supervizare sau autonom
      • Acreditare din partea Colegiului psihologilor din România
      • Experiență în consiliere psihologică de minim 3 ani
      • Experiență de lucru cu grupuri vulnerabile
      • Abilități excelente de comunicare
      • Orientat către rezultate în activitate (interes pentru a dezvolta un nivel ridicat de calitate și acuratețe în lucru)
      • Motivat, pro-activ, flexibil și dinamic
      • Adaptabilitate la diverse activități și contexte de lucru
      • Cunoaștere și operare avansată în Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint)
      • Capacitate bună de planificare, prioritizare și organizare a activităților
      • Constituie avantaj: experiență în formare, HR și de lucru cu tinerii instituționalizați

DESCRIEREA JOB-ULUI

• Realizarea de consilierii psihologice cu beneficiarii asociației (persoane aflate în situații de risc, cu precădere tineri instituționalizați)
      • Realizarea rapoartelor de evaluare psihologică
      • Oferirea de sprijin și recomandări echipei de implementare pentru facilitarea intervențiilor personalizate nevoilor și a inserției profesionale a tinerilor
      • Coordonarea echipei de psihoterapeuți colaboratori
      • Pregătirea voluntarilor pentru lucrul cu beneficiarii asociației
      • Conceperea și livrarea de cursuri de dezvoltare personală

Îți dorești să ni te alături? Atunci trimite-ne CV-ul tău la adresa de e-mail până pe 28 februarie 2022, la recrutare@asociatiasocialincubator.org și hai să ne cunoaștem!

DESCRIEREA COMPANIEI

Asociația The Social Incubator este o organizație non-profit înființată în 2014, de către un grup de profesioniști și prieteni care au creat o platformă pentru inițiative cu impact social semnificativ în viața persoanelor aflate în situații de risc.

Alături de comunitate, Asociația The Social Incubator creează experiențe de învățare, oportunități de dezvoltare și integrare pe piața muncii prin soluții inovatoare la problemele actuale ale tinerilor și adulților. Ne dorim să aducem o schimbare pozitivă și sustenabilă în societate prin oferirea de șanse concrete la o viață independentă și demnă beneficiarilor noștri.