Descriere

Program de educație non-formală care își propune spriinirea procesului de integrare socio profesională a unui număr de 150 de tineri, 15-18 ani (50 tineri/an, timp de 3 ani) provenind din medii vulnerabile, în special din sistemul de protecție a copilului.

În cadrul programului tinerii sunt sprijiniți în dezvoltarea de abilități de viață prin: (1) programe de educație-non-formală, (2) consiliere psihologică în dezvoltarea abilităților profesionale, (3) consiliere vocațională și orientare în carieră. Aceștia trec printr-un proces personalizat de (4) mentorat, fiecare tânăr având un mentor propriu desemnat din domeniul profesional de interes.

Pe întreaga perioadă de implementare a proiectului vor fi implicați 150 de mentori voluntari, persoane cu un parcurs profesional excelent.

Galerie Foto

Parteneri

Proiect susținut prin Fondul IKEA pentru Educație și Dezvoltare, finanțat de IKEA România și gestionat de Fundația Comunitară București