Candidatul ideal

Suntem o echipă veselă, dinamică și profesionistă care, de peste 4 ani, transformă viețile unora dintre cei mai vulnerabili tineri din România, oferindu-le șansa la un viitor independent și demn.

Pentru a reuși să creștem impactul pe care îl avem în comunitate, căutăm acea persoană care să ne completeze și să rezoneze cu misiunea noastră, așa cum o facem și noi. Iar acea persoană s-ar putea să fii chiar tu, dacă:

• ai absolvit o formă de învățământ superior
  • comunici bine atât în limba română, cât și în limba engleză
  • îți place să lucrezi în echipă și să te implici activ în proiecte ambițioase și creative
  • ai lucrat minimum 2 ani în domenii precum vânzări, fundraising, relații publice
  • ești comunicativ(ă), îți place să cunoști oameni noi și să cultivi prietenii
  • îți dorești să contribui activ la schimbarea societății și să-i încurajezi și pe cei din jurul tău să o facă
  • cauți mereu să înveți lucruri noi și să te dezvolți, personal și profesional

Descrierea jobului

Cu siguranță trebuie să aplici dacă îți dorești să:

• administrezi relații de strângere de fonduri pe termen lung cu sponsori potențiali
  • creezi relații de încredere cu sponsorii existenți
  • dezvolți și implementezi planul de strângere de fonduri
  • îți atingi obiectivele privind sponsorizările, finanțările, donațiile în bani sau materiale din sectorul corporativ din România
  • organizezi și participi la evenimente care pot genera relații de colaborare
  • contribui la implementarea strategiei de comunicare

Descrierea organizației

Asociația The Social Incubator este o organizație non-profit înființată în 2014, de către un grup de profesioniști și prieteni care au creat o platformă pentru inițiativele cu impact social semnificativ în viața persoanelor marginalizate din punct de vedere economic sau social (tineri din centre de plasament, femei în situații de risc, vârstnici).

Misiunea organizației este integrarea socio-profesională a persoanelor aflate în dificultate, prin ateliere de instruire și soluții de antreprenoriat inovative. Inițiativele organizației respectă patru principii directoare: impactul social este direct, sustenabil, scalabil la nivel național și obținut prin soluții noi, creative.