Ce este #miscareasprebine

Pentru că anual peste 3.000 de tineri părăsesc sistemul de protecție a copilului și doar 1 din 40 se angajează legal, iar marea majoritate sunt expuși la riscuri majore (traficul de persoane, exploatare sexuală, trafic de droguri, lipsa locuinței, discriminare, abandon școlar), Asociația The Social Incubator trage un semnal de alarmă în ceea ce privește nevoia de implicare din partea comunității în susținerea acestor tineri la început de drum.

CUM PARTICIPI LA #MISCAREASPREBINE ?

1. Acceptă provocarea și fă mișcare!
În orice zi din săptămâna 21-27 septembrie 2020. Poți face provocarea oriunde vrei tu: în parc, în drum spre birou, la sala de sport sau în orice alt loc care te inspiră la fapte
bune.

2. Provoacă!
Dă mai departe către minim 3 prieteni provocarea. Copiază textul prin care ai fost provocat, scrie proba la care participi și dă-le tag prietenilor pe care îi provoci.

3. Postează pe social media!
După ce faci provocarea, fă o poză și posteaz-o pe orice rețea socială! Nu uita să folosești #MISCAREAspreBINE

4.Implică-te!
Donațiile sunt opționale și se transformă în ore de consiliere
educațională și vocațională pentru acești tineri.

De ce să te implici?

Dacă pentru tine să dai START la mișcare înseamnă să ieși din zona de confort, pentru tinerii din centrele de plasament doar ca să ajungă la linia de START înseamnă lansarea într-o cursă cu obstacole, fără niciun antrenament.

Din 2014, cu ajutorul oamenilor ca tine, a voluntarilor și a specialiștilor, Asociația The Social Incubator ajunge la tinerii din centrele de plasament și mediile vulnerabile, îi ascultă și îi ajută. Până în prezent peste 8.000 de tineri au beneficiat de consiliere educațională și vocațională, cursuri de specializare și mediere pe piața muncii, sunt în programe de mentorat sau au parte de meditatori pentru a-și continua studiile.

Povestea spusă chiar de ei, o poți afla aici

Galerie Foto