Donează

 

DONEAZĂ cu CARDUL

DONEAZĂ prin SMS

DONEAZĂ 3,5%

Fii Voluntar

Despre noi

Rescriem poveștile tinerilor din medii vulnerabile prin fapte bune. Echipa noastră cuprinde mulți experți în domenii de activitate diverse, cu experiență solidă în crearea de contexte de învățare pentru tineri.

Suntem psihologi, consilieri vocaționali, asistenți sociali, traineri, profesioniști din diverse domenii de activitate și încearcăm să schimbăm în bine tinerii din comunitățile vulnerabile. Oferim sprijin tinerilor în călătoria lor spre autocunoaștere și descoperirea vocației. Dacă de multe ori ți-ai spus Vreau să ajut, acum chiar e timpul să o faci.

Fii și tu un arhitect al faptelor bune

Pandemia a schimbat mult lumea în care trăim, însă noi am încercat și am reușit să ne adaptăm noilor realități. Proiectele noastre sunt cartea de vizită pentru o lume mai bună.

Contribuie și tu la rescrierea poveștilor tinerilor din medii vulnerabile alături de noi, organizația non-profit The Social Incubator.

Cum pot să ajut

Te întrebi probabil cum te poți implica și cum stă treaba cu fundațiile caritabile. Să le luăm pe rând. Poți dona cu cardul bancar o sumă lunară sau poți folosi transferul bancar.
Fie că donezi prin redirecționarea impozitului pe venit sau că te implici print-o donație lunară recurentă, fapta ta bună va conta de fiecare dată. Poți fi partenerul nostru de fapte bune și printr-una din următoarele variante:

Și tu poți fi un erou în comunitate. Dacă ți-ai spus de multe ori Vreau să ajut, acum e timpul să treci la fapte! Cheia e la tine, alegerea îți aparține!

Compania ta producere schimbarea în bine

Căutăm parteneri în construirea un viitor mai bun pentru tinerii din medii vulnerabile și în rândul companiilor. Fii motor al schimbării, arată-le colegilor tăi ce înseamnă responsabilitatea socială și implică-i în acțiuni caritabile.
Credem că schimbarea socială reală este mult mai tangibilă atunci când mediul ONG și mediul de business lucrează împreună, construind parteneriate solide și de lungă durată.
Te putem ajuta să-ți consolidezi strategia de CSR, adăugând integrarea socială și profesională a tinerilor din medii vulnerabile din România ca direcție principală a companiei tale.

Iată câteva scenarii post-COVID prin care poti să te implici:

Înainte mergeai mai des la cinematograf, acum petreci mult timp pe platformele de streaming. Cu o mica contribuție lunară poți schimba cursul vieții unui tânăr vulnerabil.

Te duci mai rar la restaurant decât o făceai în 2019. Acum mănânci cu familia, gătești de plăcere. Donația ta poate să ajute un tânăr să-și descopere cariera pe care vrea să o urmeze. Primul pas – o educație non-formală de calitate.

Antrenamentul la sală s-a mutat acum pe covorașul de yoga din camera de zi. Și tu poți antrena un tânăr vulnerabil, dintr-o familie săracă, în maratonul lui spre un viitor independent și sigur.

Implică-te, ajută și simte-te împlinit după ce ai făcut o faptă bună. Poți fi și tu arhitectul faptelor bune și al schimbării.