Proiecte curente

Un viitor normal pentru tinerii instituționalizați

Susținerea tinerilor instituționalizați cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani în procesul de integrare socio-profesională, printr-o gamă de intervenții personalizate menite să-i îndrume nu numai către un loc de muncă, ci către un parcurs profesional care să le asigure independența pe termen lung.

Construim destine

Componentă a programului de extindere națională a organizației, axată pe 3 județe cu un nivel ridicat de vulnerabilitate socială și economică – Constanța, Mehedinți, Vâlcea – și pe acordarea de sprijin dedicat și personalizat unui număr de 45 de tineri instituționalizați

La TINEri este Puterea

Program local, desfășurat în România ca parte a inițiativei #YOUthEmpowered, lansată de Grupul Coca-Cola HBC cu obiectivul de a crește șansele tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani, din categoria NEET (Not Employed, in Education or Training), de a deveni activi pe piața muncii.

Plan de viață

Program de integrarea socială și profesională a tinerilor care părăsesc sistemul instituționalizat de protecție socială, la vârsta de 18 ani, când cei mai mulți dintre ei sunt nevoiți să iasă de sub tutela statului și să se descurce pe cont propriu.

Match MEntor

Program de educație non-formală care își propune spriinirea procesului de integrare socio profesională a unui număr de 150 de tineri, 15-18 ani (50 tineri/an, timp de 3 ani) provenind din medii vulnerabile, în special din sistemul de protecție a copilului.

Hartă pentru drum în viață

Platformă www.bunincariera.ro

Proiectul ”Hartă pentru drum în viață” și își propune îmbunătațirea accesului pe piața muncii a tinerilor defavorizați (16-24 ani, beneficiari ai sistemului de protecție speciala a copilului sau din categoria NEETS – Not Employed, in Education or Training) prin crearea unei experiențe digitale complete care va permite accelerarea semnificativă a procesului de descoperire a carierei.

APROAPE ADULT

Proiectul ”Aproape Adult” își propune să crească șansele de integrare socială și profesională a 90 tinerilor instituționalizați, cu vârste intre 18 si 26 de ani din județele Prahova, Argeș și Dâmbovița, printr-un printr-un program complex de formare.

ResponsABIL

Proiectul „R€sponsABIL” a fost dedicat dezvoltării independenței și responsabilității financiare în rândul tinerilor instituționalizați, cu vârste cuprinse între 16 și 21 de ani, din județul Vaslui.

Lucrez din nou

Platforma online de reconversie profesională www.lucrezdinnou.ro  este menită să-i ajute pe cei care și-au pierdut locul de muncă 

BANOMETRU

Program de educație financiară gratuit și flexibil care contribuie la conștientizarea importantei educației financiare în viața fiecărei persoanei.