Despre

The Social Incubator

Cine suntem

O organizație non-profit, înființată de către un grup de profesioniști și prieteni care și-au dorit să creeze o platformă pentru inițiativele cu impact social semnificativ în viața persoanelor defavorizate.

Ce facem

Susținem integrarea socială și profesională a tinerilor defavorizați prin dezvoltarea și implementarea unei game de servicii personalizate și soluții de antreprenoriat inovative.

Cum te poți implica

Impactul nostru în societate este posibil, în mare parte, datorită rețelei de parteneri și susținători pe care am construit-o și continuăm să o construim în jurul nostru.

Ce spun tinerii

Nimeni nu poate descrie mai bine ceea ce facem la The Social Incubator decât înșiși tinerii pentru care existăm. Și, pentru că vorbele noastre sunt de prisos, te invităm să le asculți pe ale lor.

Evenimente

Contorul de

Fapte bune

Tineri instruiți

Tineri consiliați

Tineri angajați

Actualizat: Decembrie 2020

Proiecte

Află care sunt programele și proiectele prin care reușim să-i încurajăm pe tineri să devină cu adevărat independenți și demni.

„Acum șase ani, ne-am asumat misiunea de a susține tinerii defavorizați din România în procesul de integrare socio-profesională. Prin programe personalizate, am ajutat sute de tineri să-și descopere potențialul, pasiunile, și le-am oferit instrumente prin care să-și construiască un viitor mai bun. Le mulțumim partenerilor a căror susținere a făcut posibile succesele noastre, și vă invităm să vă alăturați acestui demers cu impact semnificativ în viețile tinerilor vulnerabili.”


Ionuț Pascu
, Președinte, Asociația The Social Incubator