vReau să rămân în țară și să contribui la dezvoltarea ei.

Spune Paul. Suntem convinși că mai sunt și alți tineri care gândesc la fel. Noi, la The Social Incubator, vrem să contribuim major la rescrierea poveștilor tinerilor din medii vulnerabile aici, în România, prin integrarea lor reală în societate și în diverse domenii de activitate.

Tinerii din programele noastre își doresc să devină psihologi, antreprenori, asistenți sociali, cercetători sau nutriționiști. Povestea fiecăruia dintre ei te poate inspira și pe tine.

Pentru noi, dar și pentru fiecare dintre tinerii participanți la proiectele The Social Incubator, întâlnirea a fost un mic miracol. Viitorul tinerilor nu a mai fost atât de dificil de gestionat după întâlnirea cu noi. Poți citi poveștile tinerilor aici.

Povestea noastră

Am pornit la drum cu Asociația The Social Incubator în aprilie 2014 și am știut din start că va fi o bornă importantă pentru parcursul fiecăruia dintre noi. Cinci prieteni, profesioniști în diferite domenii, (consultanță de business, antreprenoriat și domeniul bancar) au dat startul asociației pe care o cunoaștem în prezent. 

DONEAZĂ pentru Prezentul Tinerilor din medii Vulnerabile

Ne-am propus încă din 2014 să contribuim la creșterea șanselor de integrare socială și profesională a tinerilor din medii vulnerabile. Experiența anterioară din voluntariat ne-a arătat că nevoile acestora sunt mult mai complexe decât par la prima vedere și că, fără un sprijin individual și pe termen lung, schimbarea reală și sustenabilă nu poate să vină.

Activitățile noastre

Din 2014 și până în prezent am incubat zeci de proiecte în care au fost implicații mii de tineri. Toate au la bază o serie de metode și activități, pe care le-am îmbunătățit în anii în care asociația a crescut.

Metodele cu care lucrăm și care s-au dovedit eficiente în toți acești ani:

Consilierea vocațională și psihologică

Educația non-formală

Facilitarea de stagii de practică

Organizarea de ateliere tematice

Organizarea de vizite exploratorii

Mentoratul

MEDITAȚII

Sprijinul pentru găsirea unui loc de muncă plătit

Structura de rezistență a proiectelor noastre se bazează pe patru aspecte fundamentale:

1. Dezvoltarea personală

2. Educația

3. Dezvoltarea la nivel profesional și antreprenorial

4. Asistența medicală și în ceea ce privește locuirea

Tinerii din mediile vulnerabile din România și-au găsit în The Social Incubator, un partener loial, de cursă lungă, prin instrumentele cu care le susținem intrarea în viața de adult.

Mentori, Voluntari și Ambasadori

Mentorii și voluntarii sunt o parte fundamentală a proiectelor noastre. Orice faptă bună are nevoie de mai mulți arhitecți să o gândească, implementeze, măsoare și să o finalizeze. Un mix ideal de intuiție și rațiune pot face diferența pentru tinerii cu care lucrăm.

 

Scopul The Social Incubator

Susținem integrarea socială și profesională a tinerilor prin dezvoltarea și implementarea de servicii personalizate și soluții de antreprenoriat inovative. Valorile care stau la baza activității noastre sunt:

Integritatea

Profesionalismul

Dezvoltarea

Demnitatea

Dedicarea

Proiectele The Social Incubator

Proiectele noastre acoperă o serie de domenii în care îi implicăm pe tinerii din medii vulnerabile din România. Cel mai des ne ocupăm de sfera educațională, de integrare, de mentorat, dar și de zona artistică. Ne mândrim cu cifrele noastre în primii opt ani de The Social Incubator. Vom continua să evoluăm pentru tinerii din întreaga țară.

de tineri participanți la ateliere de dezvoltare personală și profesională

de tineri susținuți în cadrul programului principal al asociației “Tineri de Viitor”, cu arii multiple de intervenție

de proiecte

de județe